בנק הפועלים בע"מ נ' קצמן
|
תא"ק בית משפט השלום חיפה |
23721-11-09
16.12.2009 |
|
בפני : אייל דורון |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
: יבגני קצמן |
: בנק הפועלים בע"מ |
| החלטה | |
החלטה
בעניין: בקשה לסילוק על הסף, ולחילופין למחיקת כותרת ו/או למתן רשות להתגונן
1.תיק זה הועבר היום לטיפולי בהתאם להחלטת כבוד הנשיא א' רקם.
2.עיינתי בבקשה, כמו גם בכתב התביעה אליה היא מתייחסת. אני דוחה את הבקשה לסילוק על הסף, ללא צורך בקבלת תגובת המשיב.
אף אם יש ממש בטענות המועלות ע"י המבקש בנוגע לצירוף מסמכים מפורטים יותר, ואינני מכריע בכך עתה, הרי שלכל היותר הדבר מצדיק מחיקת כותרת ו/או מתן רשות להגן, והעברת הדיון בתביעה לפסים של סדר דין רגיל, במסגרתו יהא כל צד ממילא רשאי להביא את כל ראיותיו. בוודאי שטענות אלה, אינן מצדיקות מחיקה של התביעה על הסף, קל וחומר דחיה על הסף, כפי שנתבקש. מדובר בבקשה מיותרת, ואילו היתה מונחת בפניי תגובת המשיב הייתי מחייב בהוצאות משמעותיות בגין הגשתה.
3.המבקש (הנתבע) יודיע לבית המשפט תוך 7 ימים מהיום אם הוא מבקש לראות בבקשה שהגיש, ואשר במסגרתה נתבקשו כסעד חילופי גם מחיקת כותרת ו/או רשות להגן, את בקשותיו למחיקת כותרת ולמתן רשות להגן, או שמא הוא סבור כי יש בידו טענות הגנה נוספות כלשהן מפני התביעה מלבד מה שנאמר בבקשה שהוגשה, והוא מעוניין להגיש בקשות אחרות למחיקת כותרת ולמתן רשות להגן ולכלול בהן טענות אלה.
4.המשיב (התובע) יודיע לבית המשפט תוך 7 ימים מהיום אם הוא עומד על המשך ניהול התביעה בסדר דין מקוצר, או שמא בנסיבות העניין, ולאור הנספחים אשר צורפו לכתב התביעה, הוא מוכן למחיקת כותרת התביעה והעברתה לדיון בסדר דין רגיל.
5.לתזכורת פנימית ליום 27.12.09.
ניתנה היום, כ"ט כסלו תש"ע, 16 דצמבר 2009, בהעדר הצדדים.
הוקלד על ידי ....... התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|